El nou Volkswagen T6 ha estat presentat avui a Amsterdam de forma oficial. Sense ser trencador en estil o fitxa tècnica (recordem que el T6 és una icona global de Volkswagen) la marca matriu ha fet conèixer avui el seu aspecte definitiu i les especificacions mecàniques i tecnològiques de què disposarà el vehicle, que iniciarà la seva comercialització a finals d’aquest any.

world_premiere_sixth_generation_volkswagen_transporter_3

Les principals millores i novetats respecte els models anteriors inclouen aspectes com ara la tecnologia, motors més eficients i una nova línia d’estil millorat per portar el Transporter al mateix llenguatge estètic que els altres productes de la gamma Volkswagen.

Inicialment les T6 disposaran d’una gamma de motors dièsel de 2.0 litres que erogaran potències d’entre 150 i 204 cv. Tots els motors disposen del sistema “start&stop” permetent que el T6 consumeixi de mitjana un 15% menys de combustible que el model sortint. A més, les motoritzacions més potents podran ser acompanyades del canvi automàtic de doble embragatge DSG de set velocitats.

volkswagentristarconceptinterior

Tots els models disponibles arriben acompanyats de Bluetooth i un sistema d’informació i entreteniment mitjançant pantalla tàctil -similar a la d’altres productes del Grup Volkswagen-.

A més, els compradors poden equipar la seva T6 amb diverses mesures de seguretat com ara el control de creuer adaptatiu, la frenada d’emergència automàtica i un sistema d’alerta del conductor, que salta quan detecta fatiga o endormiscament del conductor.