La família Smart s’amplia amb l’arribada del nou Fortwo Cabrio. Aquest model serà presentat oficialment a Frankfurt, d’aquí dues setmanes més o menys però no serà fins al febrer de l’any que ve que podrem veure`l als concessionaris, tot i que les comandes es podran fer ja des de mitjans de novembre.

smart fortwo cabrio 2015

L’últim model comparteix el look modern i juvenil del nou Smart però hi afegeix l’atractiu del concepte cabrio. Mercedes el defineix com tres cotxes en un. Amb una sola tecla podem convertir el petit coupé de dues places en una espècie de Targa, enretirant elèctricament el sostre i si ho volem, treien les barres laterals i guardant-les al portaequipatges. I com a tercera opció podem acabar d’enretirar la part del darrera del sostre i convertir-lo en un model totalment descapotable. No cal dir que es el descapotable més petit del mercat amb unes mides de 2.69/1.66/1.55m.

smart fortwo cabrio 2015

Tres en un: Coupé, Targa i descapotable

Fent gala del seu aspecte juvenil, el sostre, anomenat “Tritop”, estarà disponible en tres colors diferents: Negre, vermell i Texà (com els jeans). L’apertura total del mateix es podrà fer en un curt temps de només 12 segons i el més impactant de tot, a qualsevol velocitat, inclòs a velocitat màxima. Així que no caldrà com en la majoria de vehicles baixar la marxa fins a uns 50km/h.

smart fortwo cabrio 2015

Tres acabats, dues motoritzacions i dues transmisions disponibles.

El nou Fortwo Cabrio estarà disponible amb dos motoritzacions. La versió bàsica portarà el motor de 71cv però també podrem triar la versió de 90cv. Tots dos motors estan disponibles amb la caixa manual de 5 marxes o amb la caixa automàtica Twinamic. Els acabats per la seva part seran tres: Passion, Prime i Proxy .

smart fortwo cabrio 2015

Treient les barres laterals podem convertir-lo en tot un Targa.