TVR és un fabricant artesanal britànic amb un llegat industrial molt important. Establerts a Blackpool des de l’any 1947, TVR té l’honor de ser un dels pocs fabricants artesanals de models esportius que han sobreviscut sense haver de buscar l’aixopluc de cap gran fabricant. Malauradament, la profunda crisi econòmica va colpejar amb tota la seva cruesa al petit fabricant anglès, i que va deixar la companyia greument afectada. Tant és així que fins i tot va haver de congelar la producció de nous models i restructurar la companyia de cap a peus per sobreviure als anys més crus de la crisi.

TVR

Afortunadament, TVR torna a veure la llum sota la presidència de Les Edgard. Aquest empresari ha aconseguit reunir el capital suficient per reviure la companyia i restablir la seva seu corporativa, ara a Surrey, al sud-est d’Anglaterra. El retorn de TVR, a més, ha estat triomfal, gràcies al llançament d’un nou esportiu que veurà la llum el proper 2017.

El futur esportiu de TVR buscarà recuperar l’essència esportiva i de competició de la marca, i per fer-ho ha preparat un model típicament britànic: molt lleuger gràcies un bastidor de fibra de carboni, i molt potent, gràcies a un motor en disposició longitudinal davanter V8 d’origen Cosworth que erogarà més de 500 cavalls i que enviarà l’impuls a les rodes darreres. I tot, amb una línia clàssica i inconfusiblement esportiva. Per acabar, segons apunta el web britànic Autocar, aquest model podria servir de base per un model de copetició per Le Mans.