Top Gear vol continuar essent el programa de cotxes més vist de la història, sempre que considerem Top Gear un programa de cotxes o de motor, i no pas un programa d’entreteniment. Després de la marxa de Clarkson, Hammond i May, el veterà programa de la BBC semblava orfe i sense rumb. Res més lluny de la realitat. Els directius de la prestigiosa cadena pública britànica han confiat en el popular presentador escocès Chris Evans per rellançar el programa.

TG 2016

Però Evans no estarà sol al capdavant del programa de motor més vist de la història. L’acompanya un equip d’autèntic luxe en aquesta nova etapa, que suma actor de renom internacional com el nord-americà Matt LeBlanc (conegut pel seu paper a la sèrie “Friends”, entre altres), antics promotors de Fórmula 1 com Eddie Jordan (exdirector de l’equip Jordan de F1), el periodista britànic de motor Rory Reid i els pilots provadors Chris Harris i Sabine Schmidt.

En el cas de l’alemanya, coneguda com “reina de Nürburgring”, ja havia participat en alguna ocasió amb l’anterior equip de Top Gear, mentre que el fitxatge de Chris Harris ha estat una bomba de darrera hora que sumarà interès i qualitat al “show” televisiu. I és que Harris és una de les estrelles emergents d’internet, gràcies al seu carisma i la seva capacitat per connectar amb els espectadors i transmetre les seves sensacions. I és que l’anterior equip destacava per no tenir massa qualitat al volant, i aquest fet segurament marcarà la diferència.