Toni Bou i la seva Montesa de quatre temps s’han proclamat aquest cap de setmana passat campions del Mundial de trial indoor. El pilot de Piera, de 28 anys, ja suma nou títols mundials consecutius “indoor” i set títols mundials de trial a l’aire lliure (enguany pot caure el vuité, també consecutiu), sumant el seu dissetè títol mundial entre les dues modalitats de trial. Un domini incontestable del millor pilot de la història.

12418538514_ca73d4e24c_b

A Viena, Àustria, el de Piera s’ha assegurat matemàticament el Mundial en el moment que el seu principal rival, Adam Raga (Gas Gas), ha finalitzat l’esdeveniment en tercera posició, per darrera de la Montesa de Bou i la Beta de Jeroni Fajardo, permetent que el de l’Anoia sumi matemàticament el títol de l’especialitat.

Gràcies a la seva victòria i al tercer lloc de Raga a Viena, Bou pren un marge de vint-i-un punts d’aventatge sobre el d’Ulldecona, i es pot permetre el luxe de fallar en la darrera prova del Mundial, que es celebrarà a Oviedo, ja que el guanyador només suma vint punts.