Subaru ha portat un prototip que anuncia el nou llenguatge estètic de la marca nipona per la propera generació dels seus vehicles al Saló de Tòquio d’enguany. En concret, aquest prototip anuncia l’estètica dels propers Subaru Impreza (el model buc isignia de la marca japonesa) de cinc portes. Cal recordar que per exemple a Europa no hi ha cap Impreza de cinc portes, ja que les úniques unitats disponibles, els WRX STI són vehicles de quatre portes.

subaru-5-door-concept-salon-tokio-2015.322091

El nou Impreza farà 4’4 metres de llargada, 1’88 d’amplada i 1’44 d’alçada. Aquestes cotes de llargada són similars a les de,per exemple, un Nissan Pulsar o unHonda Civic, els seus principals rivals japonesos. Ara bé, la seva major amplada i menor alçada és una declaració d’intencions de la personalitat esportiva d’aquest model.

De moment Subaru tampoc ha anunciat futures motoritzacions ni sistema de tracció -tot i que tot convida a pensar que els japonensos no han de canviar el seu sistema de tracció total, característic de la casa Subaru-. De la mateixa manera, molt probablement la nova generació de l’Impreza apostarà, de forma clara, pels motors bòxer de sis cilindres, l’altre senyal d’identitat de la personalitat delsSubaru Impreza.