El nou ral·li de Catalunya-Costa Daurada serà més llarg, exigent i dur que en edicions anteriors. Això es desprèn de la presentació del ral·li RACC celebrada avui a Tarragona. Segons Aman Barfull, director de la prova, la futura edició del Catalunya-Costa Daurada disposarà de 23 trams cronometrats (sis més que l’any anterior) i un total de 331 quilòmetres de competició.

Aquells desitjosos de conèixer els trams i localitzacions del ral·li es poden descarregar els itineraris en format PDF a la mateixa web del ral·li RACC.

Tanmateix, la cita catalana es consolida com la penúltima cita del mundial de l’especialitat (es disputarà els dies 22, 23, 24 i 25 d’octubre de 2015), i estrenarà set trams nous que fins ara mai s’havien fet servir a la prova catalana. Els trams combinaran sectors d’asfalt i de terra, que transcorreran per les comarques del Priorat, la Terra Alta i el Baix i l’Alt Camp. Per la banda, el parc tancat de cotxes continuarà trobant acollida a les instal·lacions de Port Aventura.

La sortida oficial tindrà lloc a Salou, però tal i com es va fer a l’edició anterior, es mantindrà l’espectacular tram urbà de Barcelona a les faldilles de la muntanya de Montjuïc.