Com tots els models Porsche que incorporen aquestes sigles, la nova versió GTS del Macan està inspirada en la competició. Un xassís optimitzat, 20 cavalls més de potència que el Macan S i uns frens reforçats són les claus del rendiment superior del nou Macan GTS. Pel que fa a potència i parell, els seus 360 cavalls i 500 Nm situen al Macan GTS entre el Macan S i el Macan Turbo.

Porsche Macan GTS_0943

La base tècnica per aconseguir-ho està en el motor V6 biturbo de tres litres que utilitza el Macan S, complementat per la transmissió de doble embragatge Porsche Doppelkupplung (PDK) i pel Porsche Traction Management (PTM), que permet la distribució variable del parell entre les quatre rodes. Així, el Macan GTS accelera de 0 a 100 km / h en 5,2 segons (5,0 amb el paquet opcional Sport Chrono) i arriba a una velocitat màxima de 256 km / h. Les característiques d’estil típiques dels Porsche GTS completen la sensació d’esportivitat.

Porsche Macan GTS_0947

El Macan GTS combina l’extraordinari comportament típic d’un Porsche amb una magnífica versatilitat per a l’ús diari. La posada a punt més esportiva de la suspensió Porsche Active Suspension Management (PASM), que redueix l’altura del vehicle al terra en 15 mil·límetres, al costat de les llandes en negre mate de 20 polzades amb disseny RS Spyder i pneumàtics mixtos, són trets propis l’equipament GTS, així com els seients esportius GTS amb la part central a Alcántara, altres zones de l’interior entapissades en aquest mateix material i el sistema d’escapament amb un rotund so.

Porsche Macan GTS_0945

Igualment, el Macan GTS s’estrena en un model SUV el nou sistema de connectivitat i infoentreteniment Porsche Communication Management (PCM). Juntament amb el mòdul opcional Connect Plus, la pantalla tàctil de gran qualitat ofereix una navegació amb informació real del trànsit i la integració de telèfons mòbils a través d’Apple CarPlay®.

El Macan GTS es pot reconèixer a primera vista pels seus detalls exteriors en negre (en to brillant per sobre de la línia mitjana i en mat en les zones baixes de la carrosseria), a més de per la versió especial del paquet Sport Design, que també porta els colors específics dels GTS i forma part de l’equipament de sèrie. Per primera vegada, el Macan GTS incorpora fars de LED opcionals, que inclouen el sistema de llum adaptativa Porsche Dynamic Light System Plus. Això garanteix la il·luminació òptima de la carretera en totes les condicions.

Gràcies a les seves qualitats especials, el nou Macan GTS ofereix un plaer de conducció i un tacte Porsche encara més grans.  El Macan GTS es posa a la venda a Espanya el 28 d’octubre de 2015. El seu preu final és de 85.823 euros