Tres dels models més venuts de Volkswagen estrenen nous motors, nou equipament i nous preus. Comencem parlant del A-Polo, una edició limitada de 2.000 unitats que es basa en l’acabat Edition i en el motor de 1.0 litres de 75cv. Apart del equipament bàsic i dels distintius propis del model, el A-Polo porta unes boniques llandes “Estrada Bright” de 15”, un volant multifuncional en cuir de 3 radis totalment regulable, el sistema de entreteniment “Composition Media” amb pantalla tàctil de 6,5” HD a color, bluetooth per el telèfon i ordinador d’abord. El seu preu es molt ajustat i es situa en els 9.900€

Der neue Volkswagen Polo

El A-Polo ofereix un gran equipament a un preu inmillorable

La segona novetat ens porta la versió més eficient dels Golf de gasolina, que arriba amb el TSI Bluemotion que fins ara només estava disponible per els motors TDI i TGI (gas natural). Porta un motor de 1.0 litres de cilindrada TSI de 115cv que anuncia un consum de tan sols 4,3l /100km amb unes emissions de CO2 de 99g/km. Les prestacions son molt bones amb un parell motor de 200Nm i una velocitat màxima de 204km/h. El preu d’aquest model es de 20.050€ i bé força equipat. Aquesta motorització també estarà disponible per el Golf Sportsvan i el Golf Variant.

El Bluemotion arriba també a les versiones TSI de gasolina

El Bluemotion arriba també a les versiones TSI de gasolina

La darrera novetat afecta al Tiguan, que rep nous motors més potents i respectuosos amb el medi ambient (i amb la nostra butxaca). Les versions afectades son les dos versions TDI, que augmenten la potencia dels 140cv als 150cv i dels 175cv als 184cv al mateix temps que redueixen emissions contaminants per respectar la normativa d’emissions EU6. Igualment s’ha millorat el sistema de infoentreteniment amb una radio i un navegador que ofereixen una millor connectivitat, un millor so gràcies a 8 altaveus i una utilització més fàcil gràcies a la pantalla tàctil. Per tal d’estar a la última en tecnologia, també serà possible opcionalment utilitzar l’aplicació “App Connect” que funciona de mirall amb els nostres Smartphones.

Motors TDI més potents i eficients per el nou Tiguan.

Motors TDI més potents i eficients per el nou Tiguan.