SHAD ofereix als seus clients la seva nova gamma de intercomunicadors Bluetooth. Amb un disseny integrat, s’acobla perfectament a l’estructura del casc gràcies a la seva fàcil instal·lació. A més, és compatible amb tots els transmissors d’àudio que funcionen amb Bluetooth: smartphones, navegadors GPS, etc. El fabricant català posa a disposició dels usuaris tres models d’intercomunicadors, on la principal diferència està en l’equipament de cada un d’ells.

timthumb

El BC01 és el més senzill de tots, amb connexió mans lliures i disponible en tots els dispositius Bluetooth. Consisteix en un sol auricular que incorpora el sistema Dual Link. El seu preu és de 32,98 € més IVA.

Per la seva banda, el BC02 incorpora dos auriculars, perfecte per poder escoltar música durant el viatge amb moto. També amb Dual Link, es pot aconseguir per un preu de 49,50 € més IVA.

I finalment, el BC03 és el que ofereix més possibilitats al conductor. A l’equipament disponible en els models anteriors, el BC03 permet la comunicació entre el conductor i passatger de forma fàcil i segura. És el més car de tots, amb un preu de 74,30 € més IVA.