Nissan prepara dos exemplars del Qashqai i del X-Trail, preparats específicament pel Saló de Ginebra que comença la setmana vinent. En qualsevol cas, la marca nipona ha assegurat que aquestes dues versions conceptuals no passaran a producció, d’acord als plans que té previstos la marca per curt i mitjà termini. Es tracta doncs, d’una mena de demostració del saber fer de la marca japonesa, i de seguir centrant l’atenció amb dos generacions de models més propers al final de la seva vida comercial que no pas al seu inici (sobretot en el cas del X-Trail).

qashqai premium

El “Qashqai Premium Concept” presenta un exterior pintat de color negre, amb llandes i passos de rodes de color daurat. En els interiors, presenta com novetat recobriment de color negre setinat al volant i a la palanca de canvis. En contrast, l’anomenat “X-Trail Premium Concept” rep una pintura blanca mat, però amb un capó i sostre de colors negres i la mateixa línia de color daurat recorrent frontal, llandes (de vint polsades!) i als passos de rodes.

Els interiors dels dos cotxes (dels quals Nissan encara no ha facilitat imatges) destaquen per l’ús de cuir bronzejat i seients de microfibra sintètica “Ultrasuede”, i per l’ús de fibra de carboni negre mat i negre combinat amb acabats cromats al tauler de control i a les portes per reforçar el seu caràcter exclusiu.