Nissan Nismo prepara un cop sobre la taula amb el llançament d’un nou model destinat a la gamma de vehicles prestacionals de la marca nipona.

Patrol Nismo

En aquest cas l’escollit ha estat el Nissan Patrol, un autèntic tot terreny 4×4 amb un impressionant full de serveis a les seves esquenes, i que rep les atencions del departament Nismo per convertir-se en un referent del seu segment.

El nou Nissan Patrol Nismo equipa un motor benzina V8 de 5.6 litres de cilindrada que eroga 427 cavalls i un generós parell de 560 Nm. Aquest potent V8 atmosfèric converteix el Patrol en un autèntic monstre capaç de moure’s i afrontar qualsevol obstacle.

Patrol Nismo2

Nismo sap que la demanda d’aquest tipus de productes és més que limitada, i centra els seus esforços en el mercat de l’Orient Mitjà, on hi ha un potencial comprador que busca un vehicle tot terreny capaç de plantar cara a les dunes del desert i afrontar qualsevol obstacle sense mirar massa els consums del vehicle.

A més, el nou Patrol Nismo rep un pack estètic propi de la marca, a l’estil del Juke o el GT-R. En concret, aquest model s’actualitza amb uns para-xocs sobredimensionats, unes entrades d’aire frontal més potents, la presència de diversos detalls en vermell (pinces de fre, retrovisors…), i unes exclusives llandes RAYS de vint-i-dos polsades o unes suspensions Blinstein especials per aquest model.