Mercedes- Benz diversifica encara més la seva gama. Arriben els nous AMG-Sport, aquests seràn quelcom més que un Mercedes amb un Kit AMG però es mantindràn un esglaó per sota de dels AMG coneguts fins ara. De la mateixa manera que per exemple Audi té els S-Line, els S i els RS, Mercedes ve a cópiar ara una mica aquesta divisió de linies.

mercedes-amg-sport-02-700px

És per això que Mercedes-Benz anuncia que AMG Sport no serà una línia per a tots els models. Sinó models concrets que augmentaran degudament la seva potència i també rebràn  altres millores per al xassís i l’equip de frens, que en molts casos hauran estat heretades directament de Mercedes-AMG.

El tret de sortida el donaràn en el Saló de Detroit, al gener de 2015. I ja sabem que hi estaran presents els dos primers AMG Sport, un d’ells basat en el Mercedes Classe C, del qual ja us expliquem s’anomenaria Mercedes C 450 AMG Sport. El segon seria una incògnita i hauria de ser aquest SUV que apareix a la primera imatge a l’esquerra. Sembla més que un Mercedes GLA. Sembla una cosa diferent que un Mercedes GLE – fins ara conegut com a Classe M – serà llavors un Mercedes GLE Coupé AMG Sport?