A Mercedes-AMG porten dos temporades tocant el cel amb la punta dels dits, gràcies al seu domini gairebé absolut al mundial de F1. No debades, les fletxes de plata han dominat amb mà de ferro les darreres dues campanyes i els seus pilots, Hamilton i Rosberg, han escombrat del mapa gairebé tots els seus rivals, amb l’honrosa excepció del Ferrari de Sebatsian Vettel, que amb un cotxe inferior ha plantat cara (fins on ha pogut) als seus rivals d’Stuttgart.

A45 Champiuonshipo

Per celebrar el seu domini a la categoria reina de l’automoció, els de la capital de Baden-Württemberg han preparat una edició especial del seu model estrella, l’A45 AMG. Aquest model ja és, en l’actualitat, el compacte més potent del mercat, per davant del Golf R, BMW Sèrie 1 M135i o Audi S3.

El flamant “Champions Edition” rebrà un kit estètic que farà de l’A45 una petita rèplica dels monoplaces de Fórmula 1 campions enguany, gràcies al color platejat i els diversos detalls verds i negres, unes generoses llandes específiques de dinou polsades  i especialment a un nou difusor frontal més gran inspirat en el cotxe de Fórmula 1. Pel que fa als interiors, l’edició “Champions Edition” inclou el paquet exclusiu AMG i diversoes costures i detalls en verd als bàquets, salpicader i tauler de control.

Mercedes-AMG A 45 4MATIC Champions Edition

Mecànicament, el motor 2.0 de l’A45 AMG estira la seva potència fins els 381cv (enfront dels 360 del model “normal”), mantenint, això sí, els sistema de tracció total 4MATIC i el maridatge amb la caixa de canvis seqüencial de set velocitats. Gràcies a aquestes xifres, aquesta edició és capaç de fer el 0-100 en només 4’2 segons.

Mercedes-AMG A 45 4MATIC Champions Edition

Amb tot, aquest model serà exclusiu, i això, entre altres coses, vol dir car. Només es podrà comprar de gener fins maig de 2016, i tindrà un preu base de 65.500 euros.