Audi ha decidit avui l’assignació de diferents models que es produiran en els propers anys i ha confiat a la planta de SEAT per produir l’A1, després de l’èxit de l’Audi Q3. La fabricació de l’A1, que es produeix actualment a Brussel·les, arrencarà el 2018 i Audi espera un alt nivell de producció a Martorell per als propers anys. L’A1 també aportarà inversions i ocupació a la planta de SEAT i contribuirà a obtenir la seva plena capacitat de producció.

a1.2

Per la seva banda, Audi també ha informat avui que l’Audi Q3, que es produeix a Martorell des de mitjans de 2011, es fabricarà a la planta hongaresa de Györ. Amb una previsió de producció de 100.000 unitats a l’any, des de l’inici d’aquest model s’han fabricat 478.000 unitats a Martorell, superant les xifres inicials. El A1 serà el segon cotxe premium que es fabricarà a Espanya, després de l’Q3.

02-Seat-cars

“La planta de Martorell té una llarga experiència i produeix l’Audi Q3 amb la màxima qualitat “, ha dit el Prof. Dr.-Ing. Hubert Waltl, membre del Consell de AUDI AG responsable de Producció. “Per aquesta raó, hem decidit fabricar l’Audi A1 a Martorell. Amb això, potenciem sinergies i fusionem competències addicionals dintre del Grup Volkswagen “.

El president del Comitè Executiu de SEAT, Luca de Meo, ha agraït “La plena confiança dipositada per Audi i pel Grup Volkswagen a SEAT ia la planta de Martorell. La producció de l’A1 és una magnífica notícia i ens aportarà més volum i més ingressos en els propers anys “.

Per la seva banda, el vicepresident de Producció de SEAT, Dr. Andreas Tostmann, ha declarat que “L’adjudicació de l’Audi A1 és un reconeixement a l’excel·lent treball realitzat per l’equip de SEAT a Martorell en la producció del Q3 durant els últims anys. Estem molt satisfets amb l’adjudicació d’aquest nou model, que es produirà amb els màxims estàndards de qualitat que defineixen a Martorell “.