La Vito es la referència del sector juntament amb la Volkswagen Transporter, però la última actualització que Mercedes li ha fet a la Vito, han separat més aquests dos models en favor del model de l’estrella. Ara la gama es completa amb una versió 4×4.

15C35_031

Mercedes ha treballat molt en el seu pes i només pesa 50kg més que la versió normal.

Coincidint amb l’onada de fred que ha sacsejat mitja Europa, Mercedes ha presentat un nou model que ens hagués anat molt bé per moure’ns per la neu, la nova Vito 4×4. El motor escollit per moure aquesta nova versió es el 119 BlueTEC, un 4 cilindres de 2.143cc i 190cv. La transmissió per la seva part es la 7G-Tronic Plus que li va de meravella per les seva condició de vehicle amb tracció integral. Els seus 440Nm tampoc li aniran malament en els terrenys més difícils. El nou model també s’aprofita de tota la tecnologia que Mercedes aplica als seus vehicles 4×4 (Adaptative ESP, frens 4ETS, Attentions Assist i Crosswind Assist).

Actualment només es ven a Alemanya, on té un preu de 36.120€. Properament arribaran les versions 4×4 per els altres motors però desconeixem si arribarà aquest nou model al nostre país.