El Sportage es sens dubte el més venut de la marca Kia. Només cal fer una volta per Barcelona per adonar-se que n’hi ha per tot arreu. Gran part del seu èxit està en el seu atractiu disseny i en l’oferta mecànica, on hi destaca el motor 1.7 CRDi Diesel de 115cv. Tot i això li ha arribat l’hora de deixar pas al seu substitut, la 4ª generació, la qual serà presentada oficialment al pròxim saló de Frankfurt.

Kia-Sportage

La nota de premsa oficial que hem rebut ens mostra un disseny una mica futurista i una mica allunya’t del model que s’han pogut veure dos dies després en algunes fotos extra-oficials del model. Si ens basem amb aquestes ultimes fotos veiem un cotxe força semblant al també recent Sorento, el seu germà gran. En l’apartat de motors de ben segur portarà els que ha estrenat també recentment el seu cosí-germà, el Hyundai Tucson.

A mitjans de Setembre en sortirem de dubtes i esperem també poder oferir-vos la prova ben aviat, un cop el cotxe arribi als concessionaris. Al setembre també podrem descubrir el nou Optima, la berlina de representació de la marca que promet un disseny renovat i uns acabats premium.