La sud-coreana Kia no para de presentar nous models tot cercant obrir un forat al mercat europeu. En aquest cas ha estat el llançament de les primeres fotos del nou Kia Picanto 2015, que es presentarà de forma oficial a mitjans del proper mes de març.enhanced-kia-picanto-3

Els coreans han actualitzat el frontal (amb especial èmfasi als grups òptics, homogeneïtzant-los amb la resta de la família Kia), el portó posterior i el disseny de les llandes. Els interiors disposaran de millores en l’equipament, podent escollir amb equipaments opcionals que incorporen navegadors, accés a internet o connectivitat USB i Bluetooth.

enhanced-kia-picanto-4

Mecànicament, els nous Picanto disposaran de motors turbo i sobrealimentats, en detriment dels tradicionals motors de benzina atmosfèrics. En especial cal destacar la versió més prestacional del Picanto, que amb un sol litre de cilindrada desenvoluparà 106 cavalls de potència (la versió més potent fins ara era un 1.0 de 69 cv) i un parell de 140 Nm, que prometen moure al petit coreà amb agilitat pels carrers de les nostres ciutats, si tenim en compte que el pes del vehicle és de 975 quilos. A més, el seu preu competitiu (que rondarà els 10.000) farà que de ben segur veiem molts dels nous models pels carrers de casa nostra.