El Jeep Wrangler sembla que està abonat a les edicions especials ja que des de la seva aparició al mercat hem vist passar la versió Sport, Sahara, Arctic, Black Edition, Moab i últimament les versions Polar i Rubicon, aquesta última amb una vessant molt més aventurera.

150120_J_Wrangler_X_02

La graella del color de la carrosseria i les llandes de 18″ en negre son els trets més diferenciadors d’aquesta nova versió.

Ara Jeep afegeix també al seu catàleg la versió Wrangler X, un nom una mica compromès per un vehicle que està basat en la versió Sahara però amb alguns detalls diferenciadors. Al seu frontal trobem la graella color carrosseria amb detalls en negre, un capó motor “Power Dome” més impactant, unes llandes de 18” negres i la tapa del dipòsit de benzina d’estil “Mopar” també en color negre. A més a més està disponible amb el sostre “Freedom Top®” de tres peces desmuntables, de color carrosseria, que permeten gaudir de la conducció TT a cel obert.

150120_J_Wrangler_X_03

La versió Unlimited ofereix 4 portes i un portaequipatges de considerables dimensions.

A l’interior trobem també molts detalls exclusius com la seva tapisseria de cuir negre o les insercions en color blanc ceràmic polit. L’equipament es força complet incloent per exemple els seients davanters calefactables, el climatitzador automàtic, el volant de pell multifuncional, les catifes especials “Mopar” i un complet centre d’entreteniment multimèdia amb navegador i pantalla tàctil de 6,5” i disc dur de 40gb.

La nova edició especial Wrangler X està disponible tant en carrosseria de dos portes (Wrangler) con en versió 4 portes (Wrangler Unlimited) i amb canvi automàtic de 5 velocitats. El motor triat es el 2.8 turbodièsel CRD de 200cv i 460Nm de parell motor. La versió de 3 portes té un preu de 46.278€ i la 4 portes de 48.861€.