Tres portes, quatre places, uns interiors futuristes i un disseny contemporani són “la inspiració de Hyundai per elaborar  productes de primera qualitat en un futur”. El prototip del Hyundai Vision G Cupè (base sobre la qual Hyundai vol elaborar el seu futur Genesis) ha estat dissenyat als Estats Units , sota la direcció del dissenyador Peter Schreyer (ex d’Audi i Volkswagen, i pare dels dissenys més macos dels darrers Kia o  Hyundai).  Segons les seves pròpies paraules a la seva presnetació avui mateix a Los Ángeles, el seu estil és “discret”, i es basa en la idea que “un no ha de cridar per guanyar-se el respecte i admiració”.

HyundaiEl més destacat d’estil del cotxe són la seva gran graella davantera, que té un disseny diferent de la usada per la berlina més luxosa de la gamma de Hyundai, el Genesis. La part posterior inclinada compta amb nous dissenys de dispersió de llum, mentre que els tubs d’escapament duals del cotxe s’incorporen al para-xocs del darrere. A l’interior, el cuir i la fusta presideixen un disseny minimalista.

Hyundai2El Vision G Cupè Concept porta un motor V8 de 5.0 litres que eroga 420cv i 519 Nm, unes xifres molt respectables que el convertirien en un dels models més potents del seu segment. A més, el motor, dipositat longitudinalment,enviaria la seva potència al les quatre rodes, seguint un esquema de tracció total (Hyundai no ha desvetllat si hi hauria models de propulsió darrera, malgrat que l’actual Genesis actualment no l’empra i sembla un requisit de pes entre les berlines més potents del mercat).

Hyundai 4Parlant sobre el possible  llançament d’aquest “concept car”, Schreyer ha dit que “el disseny és la nostra interpretació de la idea que Hyundai respira en tots els seus vehicles, un ADN que equilibra el disseny i rendiment amb la idea que no cal estar a la part superior en termes de brillantor i senyals luxe estereotipats “, en una clara referència als dissenys dels models Premium europeus.