L’actualització estètica del Ford Kuga -un autèntic èxit comercial a Europa- es presentarà a Barcelona, segons informa el web britànic Autocar. Ford vol aprofitar la capitalitat tecnològica de la ciutat comtal durant la celebració del Mobile World Congress que tindrà lloc a la capital catalana per presentar l’actualització estètica del seu SUV més venut a Europa. La data escollida serà el proper 22 de febrer, al conjunt ferial de Barcelona.

Kuga

El Kuga (i el seu equivalent nord-americà, anomenat “Escape”) presentarà una actualització estètica (que no mecànica) sobre la mateixa plataforma actual, a la que li queden encara uns cinc anys de vida comercial. A priori, Ford mantindrà la mateixa oferta de motors (un 2.0 TDCi  i un 1.5 benzina), tot i que no es poden descartar alguens adaptacions i actualitzacions que Ford no ha desvetllat.

Kuga3

El “restyling” farà del Kuga un cotxe més musculós, gràcies a unes nervadures més marcades a la carrosseria i a formes més anguloses en substitució de les línies corbades actuals. A més, i com no podia ser d’altre manera en un congrés tecnològic, presentarà interessants novetats tecnològiques i de connectivitat, com el sistema d’infoentreteniment SYNC3 de nova generació, que entre altres aplicacions i possibilitats permet fer algunes operacions a distància des del nostre smartphone o tauleta o interactuar amb l’estat o localització del vehicle.

Kuga2