La revista sueca Teknikens Värld ha aconseguit fotos filtrades del nou Volvo V90, un “crossover” que aprofita la plataforma del Volvo XC90 (i que també utilitzarà el ja conegut S90) per crear un nou model a la gamma de la marca europea de culte dels darrers mesos.

V90

Aquest model filtrat es presentara molt possiblement al saló de Ginebra d’enguany de forma oficial, i estarà a la venda al darrer trimestre de 2016. Aquest cotxe, amb vocació familiar, també tindrà una versió “Cross Country” amb major açada lliure, suspensions reforçades i tracció total, per fer front als climes més freds o per possibilitar escapades fora de l’asfalt.

També s’especula amb la possibilitat que el preparador Polestar en faci una versió radical i esportiva d’aqui dos o tres anys, a la meitat de la seva vida comercial. D’entrada però, el V90 ja disposarà del potent T8 benzina associat a un motor elèctric que permetrà una potència superior als 350 cavalls. La gamma inclouria també els motors D4 i D5, com els que ja utilitza el seu germà gran XC90. En definitiva, la gamma de Volvo no deixa de créixer. I ho seguirà fent, ja que avui s’ha conegut que la marca sueca ha registrat i patentat els noms C40 i C60, presumiblement per dos models cupè més.