Només deu afortunats clients i col·leccionistes de Ferrari als Estats Units tindran el privilegi i l’honor de rebre una unitat del Ferrari F60 Amèrica, una edició molt limitada (només deu unitats) que commemora el seixantè aniversari de Ferrari als Estats Units. Parlant de Ferrari, sobreentenem que limitat i exclusiu vol dir car, i el F60 Amèrica ho és, i molt: el seu preu de venda és de més de dos milions d’euros.

ferrari-f60-america

La primera unitat del Ferrari F60 Amèrica ja ha estat lliurada a un afortunat propietari, que ens ha permès (via vídeo) saber com és i com sona aquesta edició tan especial, que no deixa de ser una evolució del ja excitant Ferrari F12 Berlinetta.

Malgrat tenir un disseny totalment diferent, el Ferrari F60 Amèrica empra el mateix motor que el F12 Berlinetta, un propulsor 6.3 V12 de 741 CV, associat a una caixa de canvi automàtica de set velocitats i tracció posterior (propulsió). Amb tot, aquest exclusiu model revaloritzarà el seu preu, i molt, en els propers mesos i anys, pel que probablement poques d’aquestes deu unitats circularan gaire per les carreteres o els circuits nord-americans.

ferrari f60 america