El flamant 488 Spider ja és una llegenda. Tot just acabat de presentar, el nou descapotable de Maranello ja s’ha consolidat com el descapotable més ràpid de la història de la marca italiana, gràcies als 670 cavalls que eroga el seu potent motor V8 biturbo.

El nou 488 Spider es basa en el 488 presentat ja fa uns mesos i del que ja vam parlar, i el podrem veure de forma oficial al proper Saló de Frankfurt. De moment, han tanscendit algunes dades d’escàndol: el nou 488 Spider té un poderós parell de 760 Nm a 3.100 rpm, una velocitat màxima autolimitada de 325 km/h i pot accelerar de 0 a 200 en 8’7 segons.

1024_2000

Unes xifres que causen esgarrifançes, aconseguides gràcies a la nova filosofia de Maranello, centrada en aconseguir millor prestacions mitjançant els coeficients aerodinàmics i reduïnt el pes del conjunt, mitjançant l’ús massiu de materials més lleugers com l’alumini, el magnesi o la fibra de carboni.

ferrari 488 1

A tall de curiositat, cal destacar que en aquesta ocasió Ferrari ens ha volgut presentar el seu nou model pintat d’un preciós “Azzurro Corsa”, en comptes del tradicional i icònic “Rosso Scuderia” o el no menys espectaculra “Rosso Corsa”, cosa que reforça l’importància i exclusivitat d’aquest model per la història i evolució de la marca del “Cavallino Rampante”.