Finalment, la marca britànica ha desvelat el nou F-Pace, el primer SUV de la seva història. No és cap casualitat que Jaguar es sumi a la moda dels vehicles SUV i/o Crossover de luxe, vistos els excel·lents resultats de models com ara els X5 de BMW, el Q7 d’Audi, els Range Rover o el Volvo XC90.

Com ja us vam anunciar fa mesos, el F-Pace segueix la línia d’estil que Jaguar ha imposat als darrers models de la marca, com les berlines XE i XF. La SUV de Jaguar, que tindrà un preu de 45.000 en la versió més bàsica, farà 4’73 metres de llarg, dos d’ample i 1’66 d’alçada, amb un pes de més de 1650 quilos. Per la seva banda, els interiors del F-Pace han rebut una atenció especial de l’equip de disseny, mirant de contentar els cànons d’exigència més elevats.

jaguar_f-pace_s_3-1024x769

El nou F-Pace disposarà d’un model d’accés de propulsió (tracció darrera), mentre que la resta de la gamma equiparà sistemes de tracció total permanent. Així doncs, els clients poden optar entre un “modest” model dièsel de quatre cilindres que eroga 180 cv i 430 Nm de parell, o un altre model dièsel superior impulsat per un motor V6 de tres litres de cilindrada que eroga 300 cv i 750 Nm de parell.

jaguar_f-pace_s_11-1024x724

Els models més alts de la gamma reben motors benzina. El F-Pace empra el motor benzina V6 3.0 sobrealimentat per compressor que va estrenar el F-Type i que eroga dos variants de potència: 340 i 380 cv, en mabós casos amb la mateixa xifra de parell de 450 Nm. Tots els motors poden ser associats a una caixa de canvis manual de sis velocitats o una automàtica de vuit velocitats.