James Bond no només ha estat envejat per les dones guapes que l’acompanyen en les seves pel·lícules, sinó també per els vehicles que condueix. En la seva gran majoria sempre han estat cotxes anglesos però també li ha fet el salt al seu país en algunes pel·lícules conduint cotxes de tot tipus com un Citroën 2Cv, un Alfa Romeo GTV6, un Bmw Z8, un Saab 900, un Lada Niva o un Toyota 2000GT.

Per la seva última entrega, que tindrà el nom d’Spectre, s’ha confirmat ja que els vehicles que hi apareixeran tindran sang anglesa. El model estrella serà el prototip Jaguar C-X75, un híbrid presentat al saló de Paris del 2010. En un dels moments clau del film, veurem aquest vehicle perseguint un Aston Martin DB10 per els carrers de Roma.

Els altres dos vehicles que hi veurem son de Land Rover. En primer lloc el Range Rover Sport SVR, un SUV premium que porta un motor V8 de 5.0 litres i 550cv. Finalment veurem el mític Land Rover Defender “Big Foot”, una versió preparada amb pneumàtics gegants al pur estil dels 4×4 que corren per Islàndia. El Defender que aquest any està d’aniversari, es un dels vehicles que més vegades ha sortit en els films de l’agent 007. Recentment vam veure la famosa Moneypenny conduint un Defender 110 Doble cabina Pick Up al inici del film Skyfall (2012).