Dani Juncadella és un dels millors pilots catalans de l’actualitat. Els darrers tres anys ha estat competint amb l’equip Mücke al DTM alemany, i dfent de pilot provador reserva de l’equip Force India de Fórmula 1. El seu equip, tal com ell mateix ens deia fa uns mesos a una entrevista que li vam poder fer al Saló de l’Automòbil de Barcelona, no era el que disposava de millor material.

Daniel-Juncadella-Force-India-2014_3071919

El talent i la progressió experimentada per Juncadella no han passat desapercebuts a l’equip oficial Mercedes, que subministrava motors a l’antic equip de Juncadella. Després de promocionar al campió de Mercedes al DTM, Pascal Wehrlein, a l’equip Manor de Fórmula 1 (que utilitzarà propulsors subministrats per la marca de l’estrella), els de Stuttgart han pensat en el pilot català per ocupar el buit a l’equip oficial de Mercedes a la prestigiosa competició alemanya.

Amb aquesta promoció a l’equip oficial, el jove barceloní de 24 anys obre de bat a bat les seves opcions a seguir creixent a la DTM i a guanyar-se un lloc a l’equip punter de la Fórmula 1 en aquests moments. I és que la confiança de Mercedes, campions de Fórmula 1 i del DTM, suposa una gran oportunitat per obtenir prestigi i victòries.

Us deixem amb l’entrevista que li vam fer al Dani Juncadella fa uns mesos, on deixava entreveure el seu futur a un equip punter del DTM: