El llegendari contenidor groc ha tornat a Ducati. Tot just han passat sis mesos des que el projecte Ducati Scrambler fos presentat per primera vegada als empleats de la fàbrica Ducati de Borgo Panigale, quan la fàbrica és de nou el focus d’atenció: aquest cop per celebrar l’inici de la producció de la nova moto, 40 anys després que l’última Ducati Scrambler sortís de la línia de producció en els anys 70.

unnamed

Per Ducati, Ducati Scrambler significa el naixement d’una nova marca, un nou apropament al món de motociclisme que va més enllà del rendiment i la tecnologia abraçant a la llibertat d’expressió ia la positivitat de compartir i divertir-se junts. Per celebrar aquest nou món i l’arribada de la primera moto, l’àrea al final de la línia de muntatge de la Ducati Scrambler acollir “The Land of Joy”, La Terra de l’Alegria, amb el seu verd gespa, música i menjar de carrer (proporcionat per Foodly Street) i, naturalment amb el contenidor groc.

Celebrar el començament de la producció d’una nova moto amb els empleats, és una tradició consolidada a Ducati: però amb la Ducati Scrambler l’esdeveniment té un significat encara més profund, ja que reflecteix plenament aquest esperit “Land of Joy”, que caracteritza la nova marca.

A més de l’equip que va seguir el seu desenvolupament, els tècnics i els treballadors, la primera moto de la línia també va ser rebuda per Claudio Domenicali, CEO de Ducati Motor Holding, juntament amb Silvano Fini, gerent de la planta de Borgo Panigale.

“Aquesta primera moto és especialment significativa per a nosaltres”, va comentar Claudio Domenicali. “Amb el seu lema” Land of Joy ”, la marca Ducati Scrambler portarà una alenada d’aire fresc i divertit per la xarxa i proporcionarà un gran producte que combina modernitat amb herència d’una manera mai abans vista en la indústria de la motocicleta. Un fet que ens omple d’enorme satisfacció i orgull “.

L’inici de la producció Ducati Scrambler va ser també l’ocasió perfecta per conèixer els noms dels dos guanyadors del concurs anunciat el passat 9 de juny: el seu propòsit era trobar, dins de l’empresa, els dos protagonistes de la nova campanya publicitària, els nous “Franco i Elvira”, els dos empleats de Ducati que van protagonitzar la campanya publicitària de Ducati Scrambler dels anys 70. els nous rostres, seran els de Stefano Rendina i Federica Forlani, elegits directament pels empleats i destinats a simbolitzar la frescor, originalitat i alegria d’aquesta última marca Ducati.

La Ducati Scrambler estarà a la Xarxa de Venedors Autoritzats a començament de febrer en la seva versió Icon.

Ducati Scrambler es pot seguir a través de la pàgina web dedicada www.scramblerducati.com, o al Facebook (www.facebook.com/scramblerducati), Instagram (instagram.com/scramblerducati) i Tumblr (http: //scramblerducati.tumblr. com /).