Bultaco ha recuperat el nom de Brinco per al primer producte que la renascuda marca llença al mercat. La nova Bultaco vol fer honor a l’història i filosofía de la que sempre en va fer bandera la marca fundada per Francesc Xavier Bultó fa més de 50 anys. Passió, innovació i competició eren el seu LeitMotiv.

1025846

Per arrencar fort amb les Bultacos del Segle XXI de moment s’han tret de la maniga el concepte de Moto-Bike. Aquest nou concepte ofereix la possibilitat de pedalar com en una bici normal. Pedalar assistits elèctricament, o donar-li al puny de gas, com en una moto,  només elèctric. L’autonomia en mode 100%  elèctric és només 30 quilòmetres. Si s’empra l’energia elèctrica assistint al pedaleig, el fabricant anuncia que es poden arribar als 100 quilòmetres d’autonomia … Amb una velocitat màxima de 60km / h, un impressionant parell motor de 6,1 Kg/M, assegura bones prestacions als amants de les motos …  i als de les bicis.

1025848

A mig camí entre una bici i una moto. Els seus components son de primera divisió. Forquilla invertida, pinça de fré radial de quatre pistons davant o el preciós basculant en alumini amb un amortidor muli-regulable darrera. Amb aquests components, el parell motor del seu propulsor i la seva lleugeresa ( 33 kg.) segur que és una eina per divertir-se de valent per la muntanya. El canvi funciona tant en mode manual, amb nou velocitats o en mode automàtic, en modes Eco,Urban i Sport.

1025849

La Bultaco Brio ja es pot reservar amb una paga i senyal de 1.000 €.  El lliurament de les primeres unitats serà a partir de l’1 d’abril i el seu preu serà de 4.800 € impostos inclosos. Cal aclarir que no està homologada com a vehicle.