Brabus és una companyia alemanya especialitzada en “tuning” que porta des de l’any 1977 preparant i millorant cotxes de carrer. Tot i no tenir cap relació accionarial o de capital amb Mercedes-Benz, Brabus s’ha especialitzat en potenciar els models de la marca de l’estrella.

Brabus

Però és possible millorar els ja espectaculars i potents models sortits de les expertes mans artesanes d’AMG? La resposta és sí, tot i que cada cop sigui més difícil millorar els ja excel·lents esportius d’Stuttgart. Ara bé, els preus són realment molt alts i els dissenys, molt allunyats del concepte “tuning” existent al nostre país.

Brabs 600

En aquesta ocasió Brabus ha preparat un AMG GT S de cara al proper Saló de Frankfurt. Com a resultat, el seu motor V8 arriba a la xifra de 600 cavalls i 750 Nm de parell, unes xifres escandaloses i espectaculars.

Brabus 7

En l’apartat estètic, Brabus ha optat per l’ús de materials lleugers com la fibra de carboni o el titani per alleugerir els tubs d’escapament i l’espòiler posterior. També s’han preparat unes llandes especials de fibra de carboni de 21 polsades, o un sistema d’amortidors variables electrònicament que permeten rebaixar 15 mm l’alçada del vehicle.

brabus 3

Els interiors també presenten un ús massiu de la fibra de carboni, així com materials nobles com l’alcàntera o el cuir. També s’han col·locat lleves i uns pedals especials d’alumini, així com el logotip de Brabus al pas de porta.

Brabus 2