logo

Sou motoristes i amants de les BMW, doncs no us podeu perdre els BMW Motorrad Days de Formigal, tot un clàssic que ja porta 13 anys celebrant-se al Pirineu aragonès.

L’Edició d’enguany es celebrarà del 11 al 13 de Setembre i servirà un any més per veure i provar les novetats 2015. Aquest any tenim els nous models F800 R, R 1200 R, R 1200 RS i S 1000 XR però també hi trobarem la resta de la gama, inclòs els models més apreciats, les GS en totes les seves variants.

Aquest any el pilot català Joan Porcar, expilot de BMW al Paris Dakar donarà una conferencia sobre les seves vivències viscudes a la dura prova africana. Igualment podrem escoltar les aventures de dos grans viatgers, Charly Sinewan i Miquel Silvestre. Els assistents també podran gaudir de rutes, circuits, exposicions, botigues, Food Trucks o per primer cop, del nou simulador de BMW Motorrad i del Motordrome.

La bona noticia es que es un esdeveniment totalment gratuït i només cal que confirmeu la vostra assistència mitjançant la web   http://www.bmwriders.es/eventos/bmw-motorrad-days-formigal.