_MG_9121El Circuit de Barcelona-Catalunya acollia aquest cap de setmana i per primer cop una prova del FIA World Rallycross Championship, tot un espectacle. La zona de l’estadi, adaptada per l’esdeveniment, esperava les bèsties de 650 cv i tracció integral. Des de que vam arribar fins que va ser l’hora de recollir, no es va aturar l’acció. A cada màniga passaven coses interessants i l’emoció es mantenia alta. Un esport amb molt de contacte, tensió, pols i velocitat.

La primera jornada va ser dominada per Timmy Hansen. El suec, a bord del seu habitual Peugeot 208, va acabar el dissabte líder amb 88 punts.

_MG_8854_2

Els pilots s’hi jugaven molt i a cada cursa podíem viure moments de tensió, tenint l’oportunitat de fotografiar-los. Com aquest de Petter Solberg esquivant habilment el seu company Liam Doran, o el mediàtic americà Taner Foust sobrevirant i colisionant amb els murs de ciment.

_MG_9110

_MG_9185

Tot seguit us deixem amb una galeria amb els millors moments que vam viure dissabte (després d’acabar plens de pols) al circuit català. Estigueu atents, en breu les imatges de la final d’ahir diumenge.

Imatges de Ferran Rosàs, Canaldemotor.cat