Si al xafardejar  la fitxa tècnica de l’actual Audi SQ5 TDI, a un ja li venien suors fredes, prepareu-vos perquè ven aviat arribarà una versió encara més potent. Audi acaba d’anunciar que en breu hi haurà disponible una versió anomenada “Plus” i que augmentarà la potencia del SUV alemany dels 313cv fins els 340cv.

Audi SQ5 TDI plus

El motor serà el mateix, el V6 Tdi biturbo de 3.0 litres de cilindrada que rebrà uns retocs a la injecció per aconseguir aquests 27cv extres.  El parell motor serà de 700Nm i l’acceleració de 0 a 100km/h l’aconseguirà en tan sols 5,1s. Tota aquesta potencia es transmet al asfalt via la tracció Quattro i la caixa de canvis Tiptronic de 8 marxes.

Audi SQ5 TDI plus

Tant l’exterior com l’interior rebrà canvis. Per exemple a l’exterior trobem parts del vehicle acabades en negre com els retrovisors, les manetes de les portes, els rails del sostre o el difusor del darrera. A l’interior trobem nous detalls folrats en pell. Addicionalment s’oferiran 100 unitats limitades que portaran el paquet especial “Audi exclusive selection macaw blue”. Exteriorment vindran amb el color blau Macaw i a l’interior trobarem uns seients esportius acabats amb pell Nappa i diferents detalls com els brodats dels seients, del volant, de les catifes o del selector de canvi en el mateix color blau Macaw (foto adjunta).

Audi SQ5 TDI plus

Aquest nou model arribarà primer al mercat alemany a l’octubre i desconeixem l’arribada al nostre país.