Audi prepara unes versions encara més potents dels seus RS6 i RS7. En concret, prepara una modificació que, sota el nom de Performance, permetrà que els models d’Ingolstadt erogin 605cv i un parell de 750 Nm del seu motor 4.0 TFSI V8 biturbo.

Audi RS 7 Sportback performance

Audi RS7

Unes xifres d’escàndol, que permeten prestacions espectaculars, com ara una acceleració 0-100 en 3’7 segons i 0-200 en dotze segons. A més, la seva velocitat màxima limitada a 250 km/h es pot canviar fins arribar als 305 km/h.

Audi RS 6 Avant performance

Audi RS6

El potent V8 va acompanyat un canvi automàtic tiptronic de vuit velocitats, amb una vuitena marxa més llarga per permetre velocitats de creuer amb un consum baix a l’autopista. El motor envia la seva potència a les quatre rodes gràcies al sistema de tracció Quattro, característic de la marca.

A més, en amndós casos el consum homologat dels vehicles és el mateix que el fins ara existent (9’5 litres), gràcies a la tecnologia de desconnexió de cilindres CoD (Cylinder on Demand).

Engine compartment

Per acabar, estèticament tots dos models reben unes llandes específiques de 21 polsades i uns frens ventilats més lleugers, que si es vol, poden ser canviats per uns frens carbonoceràmics deu quilos més lleugers. La carrossería és, alhora, vint milímetres més baixa i pot ser acompanyada d’una suspensió esportiva específica que reforça el caràcter passional dels Rs6 i RS7.

Audi RS 6 Avant performance

Pel que fa als interiors, destaquen els seients esportius específics, elements decoratius acabats en fibra de carboni o el volant esportiu de pell, el sistema d’àudio Bang&Olufsen i el sistema de “Head up display“.