Touring Superleggera Milano compleix 90 anys. I per celebrar-ho, la mítica carrossera llombarda ha portat fins al saló de Ginebra un dels únics set Alfa Romeo Disco Volante Spider que es fabricaran al planeta. Per sort, no tots els artesans han desparegut i encara queden carrossers que ens conviden a somniar amb les seves arts.

disco volante

La base del Disco Volante Spider (versió descapotable del Disco Volante aparegut fa alguns anys) és el fantàstic Alfa Romeo 8c Competizione, un cotxe ja de per sí exclusiu, ja que entre 2007 i 2010 només es van fabricar 500 models amb carrosseria complerta i 500 més descapotables. A més, cadascun dels set Disco Volante Spider fabricats tindrà un color específic i diferent (l’exposat a Ginebra presentava un blau cel preciós amb els interiors de cuir marró).

Disco Volante Spider 2

Ni Alfa Romeo ni la carrosseria Touring Superleggera han notificat cap canvi en els motors dels bonics models milanesos, pel que continuen utilitzant el motor V8 de 450 cavalls, d’origen Maserati i traspassat a la germana petita dels de Mòdena. Amb tot, l’essència del Disco Volante Spider no és la seva acceleració ni les seves prestacions, per molt que també permet passar una estona molt divertida al volant, si no la seva estètica i la seva bellesa plàstica, que converteixen aquest model en una autèntica obra d’art.

Disco Volante 2