El passat dissabte 27 de febrer Nissan es va convidar a gaudir d’una experiència única. Posar-nos al volant dels seus exclusius 370Z Nismo, Juke Nismo RS i brillant per sobre de tots, el súper-esportiu GT-R. Conduiríem aquests esportius per assistir a la Ruta 6to6 Calçotada, un dels esdeveniments amb més tradició de 6to6 Motor.

Nissan 6to6 Calçotada 29

Nissan, a més va portar a la ruta 6to6 Calçotada les grans estrelles de la jornada. En Marc Genè pilotant un exclusiu Nissan Juke-R, d’aquest model que compta amb el motor de 600Cv provinent del Nissan GT-R Nismo només se’n’han fabricat 4 unitats. El crossover més radical i potent de la marca nipona va viatjar des de Gran Bretanya fins a la Ciutat Comtal per oficiar les tasques de cotxe 0 de la caravana de Sixters participants en la Ruta 6to6 Calçotada.

Nissan 6to6 Calçotada 15

A la sortida de la ruta al OneOcean Club de Barcelona, ​​va estar present el conseller director general de Nissan Iberia, Marco Toro, que intercanvia impressions sobre el Juke-R 2.0 amb Marc Gené. A les 10 del matí, amb un ull a la carretera i l’altre al cel, que amenaçava tempesta de les bones, varem possar-nos en marxa cap al Port de Tarragona per la C-32. Malgrat tractar-se d’un no gens excitant recorregut d’autopista el nostre GT-R ja començava a deixar-nos sentir el seu temible potencial.

IMG_1452

En arribar a la parada de re-agrupament de Tarragona el nombrós públic que s’hi va acostar va poder gaudir del magnífic espectacle que oferia la caravana de 85 cotxes esportius congregats a la ruta 6to6. A l’espai reservat per als Nissan, aquests van ser el centre d’atenció de totes les mirades dels aficionats, sobretot dels més experts, que es van acostar per veure de prop els seus cotxes favorits. Ningú perdia l’oportunitat per fotografiar-se amb els seus admirats Godzilla o els espectaculars Nismo.

IMG_1455

Tot i que Tarragona ens va acollir sota un bon sol, l’avançada de l’organització ens va informar que les carreteres previstes per gaudir dels nostres vehicles esportius estaven força nevades i que no era prudent anar-hi amb una caravana de 85 cotxes d’altes prestacions. En Marc Genè al volant del Nissan Juke-R va acostar-se a la zona per donar la seva opinió experta i reafirmant-se en l’opinió de l’organització de 6to6.

Nissan 6to6 Calçotada 6

Tota una llàstima, just quan haguéssim pogut treure tot el suc al GT-R, però contra els elements ja se sap … No es pot lluitar. Així que vàrem continuar fins al restaurant on estava prevista la calçotada per l’autovia. On tots els participants vàrem acabar de gaudir d’una autèntica jornada de motor i gastronomia. Així que no ens queda altra que esperar una propera oportunitat per poder gaudir d’un vehicle tan especial com el Nissan GT-R. Oportunitat que segur tindrem ben aviat.

Nissan 6to6 Calçotada 3

Segons Francesc Corberó, director de Comunicació de Nissan: “Va ser un autèntic honor per a Nissan poder comptar amb la participació d’un pilot de l’experiència de Marc Gené al volant del Nissan Juke-R 2.0, un vehicle espectacular, diferent i únic que va ser el gran centre d’atenció dels més de cent participants en la Ruta 6to6 Calçotada i dels centenars d’aficionats que es van donar cita en els diferents punts del recorregut. Aquest esdeveniment va ser una bona manera d’apropar la nostra marca al gran públic i de mostrar-los els super esportius de Nissan i NISMO “.