Barcelona Premium, concessionari de BMW, ha lliurat els nous vehicles BMW als jugadors del FIATC Joventut.

L’acte oficial va tenir lloc al Palau Olímpic (Badalona), al qual van assistir el president del Club, Sr. Jordi Villacampa i, el Sr. Cesar Gil, gerent de Barcelona Premium, així com els jugadors del primer equip, Demond Mallet, Goran Suton, Milovan Rakovic, Ousmane Drame, Brandon Paul, Sergi Vidal i Albert Miralles.

b6232acf-0a85-4632-b457-71cec2616ecf

Un acord de patrocini per dues temporades, 2016 i 2017.Los vehicles lliurats, són diversos models de BMW, Sèrie 3, Sèrie 2 Gran Tourer, en funció de les necessitats de cada jugador.

 

Sobre Barcelona Premium

Barcelona Premium compta amb 45.000 m2 repartits en 6 instal·lacions a Barcelona, Sant Boi de Llobregat i Sant Adrià de Besòs que compten amb 245 professionals que ofereixen la totalitat de serveis de BMW, BMWi, BMWMotorrad i MINI, tant en vehicles nous com d’ocasió.

Tota l’essència de BMW al servei dels clients a través de professionals altament qualificats. Barcelona Premium disposa d’un departament exclusiu per a empreses i distribueix en exclusiva a Catalunya, BMWi vehicles elèctrics i de producció totalment sostenible.