Després del llançament fa tres mesos del nou Mitsubishi Outlander MY16 i, recentment, del nou Outlander PHEV, la gamma Outlander es completa amb la nova versió de motor gasolina anomenada 200 MPI, amb canvi automàtic CVT millorat, acabat Motion, cinc places i tracció davantera. Aquest model suposa un nou accés a la gamma Outlander des d’un preu més atractiu.

7e745a1e-b61f-44ef-99a8-a9181b227b18

L’Outlander 200 MPI CVT Motion 2WD té exactament el mateix equipament que la seva versió homòloga amb motor dièsel, on destaca el sistema de navegació MMCs, les llantes d’aliatge de 18 ”, els llums diürnes LED, el sistema KOS d’entrada sense claus, la càmera de visió posterior, etc. La diferència rau en la seva configuració mecànica, ja que equipa un motor 2,0 litres gasolina acoblat a un suau i ràpid canvi automàtic CVT amb lleves al volant, que li confereix una comoditat d’ús inigualable.

La potència màxima és de 150 CV i el parell màxim de 195 Nm, el que unit a un reduït pes de 1.430 kg, gairebé 200 kg menys que un Outlander DI-D 6AT, li permeten unes prestacions similars al dièsel automàtic. S’ha treballat molt en l’eficiència d’aquest nou motor de gasolina, i sobretot, s’ha incidit en la combinació d’aquest amb la nova transmissió CVT, de tal manera que s’assoleixen uns resultats increïbles pel que fa a consums i emissions de CO2, 6,2 l / 100 km i 144 g / km, molt propers a la versió DI-D 6AT o fins i tot a la versió gasolina del model ASX.

Aquesta nova versió de la gamma Outlander està disponible amb els mateixos colors que la resta de la gamma: blanc, negre, gris, blau, bronze i vermell. Les millores que ha rebut la resta de la gamma Outlander pel que fa a qualitat percebuda a l’interior, insonorització, suspensió, rigidesa de la carrosseria i calibrat de la direcció també es perceben en aquesta nova versió que equipa motor de gasolina.

Un altre dels principals atractius del nou Mitsubishi Outlander 200 MPI CVT amb tracció davantera rau en el preu de 22.650 euros amb tots els descomptes inclosos. La demanda de models SUV gasolina és creixent, són cada vegada més els vehicles que disposen de versions alimentades per motors de gasolina, i en alguns casos arriben a uns elevats nivells de vendes impensables fa només uns anys.