Des de la primavera de 2016, les tres carrosseries estaran disponibles amb el Paquet de Competició BMW M que uneix personalitat esportiva i dinàmica millorada.

P90206748_highRes

A més de les importants millores pel que fa a manejabilitat, aquest paquet també inclou exclusives característiques d’equipament, ofereix una potència que s’incrementa 19 CV fins als 450 CV (BMW M3 / M4 Coupé: consum de combustible combinat 8,8-8,3 l / 100 km, emissions combinades de CO2 de 204-194 g / km; BMW M4 Cabrio: 9.1-8.7 de consum combinat de combustible l / 100 km, emissions combinades de CO2 213-203 g / km) *.

P90206749_highRes

La potència extra també significa un millor rendiment. El BMW M3 Berlina i el BMW M4 Coupé amb caixa del canvi de doble embragatge M opcional de 7 velocitats passa de 0 a 100 km / h en només 4,0 segons (sense Paquet de Competició: 4,1 segons), mentre que el BMW M4 Cabrio arriba a la mateixa velocitat en 4,3 segons (sense Paquet de Competició: 4.4 segons). El temps d’acceleració per als models amb la transmissió manual de 6 velocitats és 0,1 segons més ràpid que els models de sèrie, gràcies al Paquet de Competició.

P90206746_highRes

Aquest Paquet de Competició també inclou la suspensió adaptativa M, que ha estat adequada perquè estigui en la millor sintonia amb el rendiment i la manejabilitat. Aquesta suspensió adaptativa compta també amb noves molles, amortidors i barres estabilitzadores, a més de modes de conducció reconfigurats (Comfort, Sport i Sport +). El Diferencial M Actiu de sèrie en l’eix posterior i el Control Dinàmic d’Estabilitat (DSC) s’han configurat perquè ofereixin una major esportivitat. Les exclusives llandes M d’aliatge de 20 polzades, forjades i polides, i amb un pes i rigidesa optimitzades (davanteres 9J x 20; darrere 10 J x 20), porten muntats pneumàtics mixtos (davanters: 265/30 R20, darrere: 285 / 30 R20) i completen la llista de millores del bastidor.

A més, el Paquet de Competició inclou seients M esportius que combinen el suport perfecte en situacions de conducció extremadament dures, amb un confort excepcional en els viatges llargs. Els cinturons de seguretat amb teixit en ratlles BMW M aporten un ambient interior molt esportiu.

P90206745_highRes

Les atractives característiques exteriors del Paquet de Competició inclouen el sistema d’escapament esportiu M amb tubs cromats en color negre. Però, malgrat el seu imponent aspecte, la característica més distintiva del sistema d’escapament esportiu M és el seu potent so, que afegeix ressonància emocional a l’experiència de conducció.

El Paquet de Competició per als BMW M3 i M4 està rematat amb una brillant tira exterior BMW Individual Shadow Line. L’acabat negre brillant s’ha aplicat no només a les tires laterals de les finestres, a les motllures de les finestretes i als marcs dels miralls exteriors i les bases, sinó també a la graella ovoide de BMW, les brànquies laterals ia la insígnia de model de la part posterior.