Dissabte passat les instal·lacions del Indoor Karting Barcelona van ser l’escenari en el qual es va celebrar la cinquena edició del 6to6 Karting GP, en què Nissan, com un dels seus principals patrocinadors, va tenir un gran protagonisme dins i fora de la pista.

IMG_8004

Nissan, que en aquesta prova iniciava una nova etapa de col·laboració amb 6to6 Motor a la qual poder potenciar encara més la seva presència al mercat dels Sports, es va bolcar amb aquesta cursa solidària destinada a recaptar fons en benefici de Creu Roja i Projecte ARI ( ajuda per a la Leucèmia i trasplantaments de l’Hospital Clínic de Barcelona).

Per a aquest primer esdeveniment, Nissan va competir amb dos equips en el 6to6 Karting GP. El primer, anomenat Nissan GT-R NISMO, va estar capitanejat per Marc Gené, que va comptar com a companys d’equips amb Rafa Cid (AutoHebdo Sport), Rubén Ramirez (NTCE),  i el Representant de Canaldemotor.cat Josep Chaume.IMG_7665

La segona formació de la marca japonesa va ser el Nissan 370Z NISMO, que va estar liderat per una de les joves promeses de l’automobilisme nacional, el pilot que aquest any ha competit en les GP3 Series, Alex Palou, que igual que Gené, va compartir volant amb companys dels mitjans i membres del Nissan Technical Center Europe de Barcelona (NTCE).

IMG_8013

IMG_7929

Els resultats esportius, en aquesta ocasió, tenien una rellevància secundària, ja que la major importància de la prova requeia en poder ajudar a recaptar fons per a la Creu Roja i Projecte ARI, cosa que amb la col·laboració de tots els equips i pilots participants, així com per part dels assistents, es va aconseguir cobrir amb èxit.

IMG_7790

Marc Gené: “El 6to6 Karting GP em va sorprendre molt positivament. Ja m’havien parlat molt bé d’aquest esdeveniment solidari, però mai havia tingut l’ocasió de participar. Sempre és un plaer col·laborar amb la Creu Roja, Projecte ARI i amb la recollida de joguines. L’ambient va ser molt bo entre tots els participants, hi va haver molta cavallerositat en pista “, i afegia:” La nova relació de Nissan amb 6to6 Motor i tota la comunitat Sixter em sembla un encert. NISMO és una marca de culte entre els amants dels vehicles esportius i em va agradar molt poder conèixer durant la prova a tres propietaris de Nissan GT-R, intercanviar opinions i coincidim que el GT-R és un cotxe únic que ha marcat una època . A més, la variant solidària d’aquesta cita demostra que Nissan té un fort compromís social i per això no oblida a la gent més necessitada “.

Francesc Corberó, director de comunicació de Nissan: “Ja ho vam dir abans de començar que la col·laboració amb 6to6 Motor ens proporcionava una magnifica plataforma per augmentar el nivell de presència de la nostra gamma de Sports Cars en el dia a dia de la relació amb els fans i clients, així com per mostrar el compromís social de Nissan. L’èxit d’aquesta cita del Karting GT ens ha confirmat les expectatives inicials i això ha estat només el principi, ja estem treballant junts per a noves i excitants activitats per al 2016 “.

Nissan GT-Rs 3(4