Ford la va encertar de ple amb les edicions especials “Red Edition” i “Black Edition” que va proposar pel Fiesta fa tot just uns mesos. Vist l’enorme èxit i acceptació popular d’aquestes edicions limitades, Ford llença ara noves edicions “Red Edition” i “Black Edtion”, per bé que en aquesta ocasió les ofertarà pel Focus, el buc insígnia de la marca a Europa. Aquestes edicions especials estaran disponibles pels models “hatchback” de cinc portes com per les carrosseries familiars “Stationwagon”.

FordGeneva2015_FocusREDBLACK_03

Aquestes noves edicions aporten al Focus un toc esportiu i juvenil que les aproxima a les versions ST (que el company Emili Bocigas va poder provar fa poc)o RS, per bé que amb motor més limitats. La seva recepta és ben senzilla, i es basa en una barreja dels colors negre i vermell a diversos espais del vehicle, tals com sostres, retorvisors o espòilers. Tot, acompanyat d’unes generoses llandes de divuit polzades, noves entrades d’aire forntals i un difusor específic al darrere, donant un toc espectacular i esportiu al vehicle. Els interiors també reben aquest toc exclusiu, gràcies als seients esportius de cuir, noves costures de fil vermell o diversos detalls com el pom del canvi de marxes o les catifes reposapeus.

Pero aquestes versions no es queden només en alguns retocs estètics, ja que van molt més enllà, i presenten novetats en el bastidor, com un xassís reconfigurat, suspensions rebaixades i un tacte més directe de la direcció (gràcies a uns amortidors sensiblement més rígids). Les noves versions “Red Edition” i “Black Edition” es poden acompanyar dels motors de benzina 1.0 Ecoboost de 125cv i 1.5 Ecoboost de 150 i 182 cavalls, o els dièsel 1.5 TDCi de 120cv o 2.0 TDCi de 150 cavalls.