El nou SLC és el flamant descapotable compacte de Mercedes, que pren el relleu dels consolidats SLK, una de les sagues llegendàries dels cotxes de l’estrella. De fet aquest nou cotxe pren el relleu del SLK, que tot just ara celebra el seus vint anys d’existència, en aquest cas reinventant-se en sigles, però mantenint el mateix esperit roadster.

Aquest nou SLC rep influències del nou llenguatge de disseny de Mercedes, amb un aire més juvenil i un disseny més arriscat, que de moment ha aconseguit no pocs èxits entre els compradors de mitjana edat i entre el públic femení.De fet, aquest SLC presenta una nova calandra, nous fars LED i espòliers davanters, per canviar la fisonomia i el caràcter del cotxe i homologar-lo als nous frontals de la marca. A més, ara el sostre retràctil podrà ser activat a velocitats inferiors als 40 km/h.

Mercedes-Benz SLC 300, Interieur, bengalrot/schwarz
Mercedes-Benz SLC 300, interior, bengal red/black

Dins del vehicle, Mercedes ha preparat un interior sofisticat, elegant i molt contemporani que de ben segur farà les delícies dels amants de la marca.

Pel que fa a la gamma de motors, el nou SLC incorporarà a la gamma un motor benzina de quatre cilindres 1.6 turbo de 156 cavalls (SLC 180), associat a un canvi manual de sis velocitats. L’altre motor representarà el capdamunt de la gamma (SLC AMG 43), gràcies a un V6 biturbo de 367 cavalls.

La resta de motors (que ja estava disponible pels antics SLK) la completen els SLC 200 de 184cv i SLC 300, de 245cv. Es seguirà oferint un sol motor dièsel (SLC 250d), amb una potència de 204cv. Tots aquests motors tenen només quatre cilindres, i deixen a la versió AMG com l’única en equipar un motor V6. Així mateix, aquests motors ja existents es poden associar a una caixa de canvis automatitzada 9G-Tronic o a la caixa de canvis manuals de sis velocitats (excepte la versió d’accés SLC 180, disponible només amb canvi manual).

Mercedes-AMG SLC 43, Motorraum, Sechszylinder, 270 kW (367 PS)
Mercedes-AMG SLC 43, six cylinder engine, 270 kW (367 hp)